Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@04:23:10 GMT

پرداخت عوارض آزادراه‌ها و جاده در چند دقیقه با اپلیکیشن تاپ

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۷۵۳۸

پرداخت عوارض آزادراه‌ها و جاده در چند دقیقه با اپلیکیشن تاپ

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، تاپ، یک اپلیکیشن چند کاره ارائه خدمات الکترونیک است که با هدف سرعت بخشیدن به نقل و انتقالات مالی روزانه و برآوردن نیازهای ضروری شهروند مدرن به خدمات ضروری آنلاین ایجاد شده است.

اپلیکیشن تاپ چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

حتماً برای شما هم پیش آمده برای انجام پرداخت‌های آنلاین خود مجبور شوید تمام اپلیکیشن‌های همراه بانک حساب‌های پس‌انداز خود را نصب کنید؛ در صف پرداخت عوارض جاده‌ها یا آزادراه‌ها بمانید و یا زمان زیادی برای انتقال کارت به کارت در صف عابر بانک معطل شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک جمله، تاپ ایجاد شده تا این معطلی‌های بیهوده را از زندگی شهروندان مدرن حذف کند و کیفیت زندگی آنها را بهبود بخشد. با نصب تاپ بر روی گوشی خود نه تنها نقل و انتقالات مالی از تمام حساب‌های بانکی خود را پرداخت می‌کنید؛ بلکه می‌توانید فقط با نصب یک اپلیکیشن، از ده‌ها ویژگی دیگر مانند خرید انواع بیمه، خدمات خودرویی، خرید شارژ تلفن همراه و حتی خرید بلیت پروازهای داخلی و خارجی استفاده کنید.

در اینجا برخی از خدمات اپلیکیشن تاپ را در یک لیست جمع‌آوری کرده‌ایم ولی پیشنهاد می‌کنیم خودتان دست به کار شوید، تاپ یکی از بهترین اپلیکیشن پرداخت عوارض جاده‌ای و آزادراهی را بر روی گوشی خود نصب کنید و با همه ویژگی‌های آن بیشتر آشنا شوید:

* پرداخت عوارض آزادراه‌ها و جاده‌ها

* پرداخت عوارض ورود به طرح ترافیک

* پرداخت قبوض جریمه خودرو در داخل یا خارج از شهر

* پرداخت کارت به کارت از تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب

* خرید شارژ تلفن همراه

* خرید بسته‌های اینترنت همراه (از اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل)

* پرداخت انواع قبوض شامل برق، گاز، آب و تلفن همراه

* خرید بلیت اتوبوس و پروازهای داخلی و خارجی

* خرید بلیت ورودی اماکن گردشگری

* شرکت در امور خیریه و نیکوکاری

* خرید انواع بیمه از جمله بیمه شخص ثالث خودرور، بیمه آتش سوزی، بیمه عمر و...

در کمتر از ۲ دقیقه اپلیکیشن تاپ را نصب کنید و کار با آن را شروع کنید

اپلیکیشن تاپ را می‌توانید از تمام بازارهای خرید نرم‌افزارهای تلفن همراه مانند کافه بازار، مایکت و البته از وبسایت تاپ دانلود کنید. تاپ، یک اپلیکیشن سبک و کم حجم است که حجم زیادی از حافظه گوشی شما را اشغال نمی‌کند. کار کردن با آن آسان است و در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر در مورد ویژگی‌های اپلیکیشن می‌توانید در هر بخشی که هستید روی آیکون «راهنما» در بالای صفحه اصلی اپلیکیشن، سمت چپ کلیک کنید.

اپلیکیشن تاپ را می‌توانید از یکی از منابع زیر دانلود کنید:

لینک دانلود اپلیکیشن تاپ از گوگل پلی:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ir.tgbs.peccharge

لینک دانلود اپلیکیشن تاپ از مایکت:

https://myket.ir/app/ir.tgbs.peccharge

لینک دانلود اپلیکیشن TOP از کافه بازار :

https://cafebazaar.ir/app/ir.tgbs.peccharge

چرا عوارض جاده‌ای و آزادراهی خودرو خود را با تاپ پرداخت کنیم؟

پرداخت عوارض جاده‌ای یا آزادراهی با تاپ چند مزیت عمده دارد:

* با پرداخت عوارض با تاپ دیگر لازم نیست در صف‌های طولانی پرداخت عوارض منتظر بمانیم.

* می‌توانیم با شارژ کیف پول تاپ و وارد کردن شماره پلاک خودرو، عوارض آزادراهی را به صورت خودکار پرداخت کنیم.

* با استفاده از ویژگی پرداخت خودکار عوارض، احتمال جریمه شدن به دلیل عدم پرداخت عوارض جاده‌ای به صفر می‌رسد. (جریمه هر بارعبور از عوارضی بدون پرداخت مبلغ عوارض ۳۰ هزار تومان است)

* با وارد کردن پلاک خودرو در تاپ، از خدمات خودرویی دیگر تاپ مانند خرید طرح ترافیک، پرداخت هزینه‌های پارک حاشیه‌ای، پرداخت عوارض قدیمی خودرو و پرداخت جریمه‌های راهنمایی و رانندگی به صورت یک جا استفاده کنید.

چطور عوارض جاده‌ای و آزادراهی را با اپلیکیشن تاپ پرداخت کنیم؟

پرداخت عوارض با تاپ سریع و آسان است. پیش از هر چیز اپلیکیشن تاپ را از یکی از منابعی که در بخش‌های بالاتر همین مطلب برای شما قرار داده‌ایم دانلود و بر روی گوشی خود نصب کنید. حالا مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

۱- اپلیکیشن تاپ را از یکی از بازارهای اپلیکیشن نصب کنید. (در ادامه منابع دانلود اپلیکیشن را مشاهده می‌کنید)

۲- پس از ورود به اپلیکیشن وارد قسمت خدمات خودرو شوید.

۳- در این قسمت، گزینه عوارض آزادراهی را انتخاب کنید.

۴- حالا پلاک خودروی خود را وارد کنید و گزینه افزودن پلاک جدید را لمس کنید.

۵- منتظر استعلام وضعیت پلاک خودروی خود بمانید.

۶- پس از استعلام تاپ از وضعیت خودروی شما، می‌توانید میزان بدهی عوارض را مشاهده کنید و برای پرداخت آن اقدام کنید.

چطور کیف پول تاپ را شارژ کنیم؟

شارژ کیف پول تاپ امکانات کاربردی زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد. امکان پرداخت خودکار عوارض و برداشت و انتقال لحظه‌ای موجودی کیف پول به هر یک از کارت‌های عضو شبکه شتاب، تنها بخشی از مزیت‌های شارژ کیف پول تاپ است.

در واقع کیف پول تاپ، سرعت استفاده از خدمات آنلاین این اپلیکیشن را تا حد قابل توجهی بالاتر می‌برد. در صورتی که کیف پول تاپ شما شارژ کافی داشته باشد، فقط کافیست برای استفاده از هر یک از خدمات گزینه پرداخت از کیف پول تاپ را انتخاب کنید و دیگر لازم نیست وارد مرحله پرداخت شوید.

برای شارژ کیف پول تاپ مراحل زیر را طی کنید:

۱- ابتدا وارد اپلیکیشن تاپ شوید.

۲- از منوی پایینی اپلیکیشن، کیف پول را انتخاب کنید.

۳- در این بخش کد ملی خود را وارد کنید و پس از مطالعه قوانین و شرایط تاپ، تیک این قسمت را بزنید. سپس گزینه ثبت در پایین صفحه را لمس کنید.

۴- در صفحه بعد روی اولین گزینه، یعنی افزایش موجودی کیف پول کلیک کنید.

۵- مبلغ مورد نظرتان را وارد کنید و سپس گزینه تأیید را لمس کنید.

۶- در آخر وارد بخش پرداخت می‌شوید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5202012

منبع: مهر

کلیدواژه: پرداخت عوارض اپلیکیشن موبایل کسب و کار گروه خودروسازی سایپا فولاد تبلیغات رژیم غذایی مشهد برنج روانشناسی گوگل فرصت شغلی دامپزشکی ترجمه ویروس کرونا صنعت خودروسازی پرداخت عوارض جاده دانلود اپلیکیشن اپلیکیشن تاپ عوارض جاده ای تلفن همراه پلاک خودرو نصب کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۷۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدور‌های اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محور‌های مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد افزایش یافت
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • افزایش ۵۸ درصد ترانزیت جاده ای کشور در سال گذشته
  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند