Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور از الزام قانونی الکترونیکی شدن اخذ عوارض در همه آزاد‌راه‌های کشور تا ماه آینده (خرداد ۱۴۰۱) خبر داد.

 12 اسفندماه سال 97 محمد اسلامی وزیر وقت راه و شهرسازی از پرداخت الکترونیکی عوارض در دو آزاده راه تهران ـ ساوه و قزوین ـ رشت تا پایان سال (97) خبر داده و گفته بود: پس از باز خوردگیری از اجرای این طرح، پرداخت الکترونیکی عوارض در تمام آزاده راه‌ها اجرایی و عملیاتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود 27 ماه پس از این اظهارات، وزیر سابق راه و شهرسازی خردادماه سال گذشته از الکترونیکی شدن پرداخت عوارض 11 آزادراه کشور خبر داد و گفت:‌عوارض تمام آزادراه‌ها به‌صورت پیمایشی دریافت می‌شود.

محمد اسلامی با اشاره به همه‌گیری ویروس کرونا از اواخر سال 98 و تلاش برای کاهش مبادله اسکناس و پول به دلیل احتمال انتقال ویروس کرونا، یادآو شد: در گام نخست، 4 آزادراه به شبکه پرداخت الکترونیکی عوارض متصل شد و بعد از آن سه آزادراه دیگر و امروز نیز 4 آزادراه به شبکه پرداخت الکترونیکی عوارض متصل شد. با اینکار تعداد آزادراه‌هایی که به شبکه الکترونیکی عوارض متصل شد به 11 آزادراه رسید.

وی ادامه داد: آزادراه اصفهان-نظنز، نظنز-کاشان، رشت-قزوین به شبکه پرداخت عوارض الکترونیکی متصل شده است. تلاش داریم تا سیستم‌های پرداخت عوارض الکترونیکی برای مردم متنوع و ساده شود. همچنین با توجه به تکلیف ستاد ملی کرونا و اخذ مجوز به وزارت راه و شهرسازی مجوز برای دریافت اسامی افرادی که عوارض را پرداخت نکردند از سوی پلیس، عملا توسعه زیرساخت‌ها انجام شد و در ماه‌های آتی تعداد بیشتری از اتوبان‌ها را به سیستم پرداخت الکترونیکی متصل می‌کنیم.

اسلامی گفت: تا امروز 11200 کیلومتر از 1700 کیلومتر آزادراه‌های کشور در قالب این طرح پوشش داده شده است. این 1200 کیلومتری که پوشش داده شده در 4 مورد از اتوبان‌ها حدود 60 درصد از ترافیک آزادراهی را تحت‌پوشش خود قرار می‌دهد.

وزیر راه با یادآوری دریافت عوارضی آزادراه‌های تهران- پردیس و تهران- شمال به شکل نیمه الکترونیکی، اضافه کرد:‌ کسانیکه عوارض الکترونیکی خود را پرداخت نمی‌کنند به موجب قانون حتما مشمول جریمه می‌شوند و جریمه‌های سنگینی نیز برای این موضوع در نظر گرفته شده است.

حال پس از گذشت حدود یکسال خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور از امضای تفاهمنامه‌ای با راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی برای اخذ عوارض خبر داده و در عین حال گفته است:‌ به لحاظ قانونی، هیچ اجباری برای اخذ عوارض آزاد راهی به‌صورت الکترونیکی تا سال 1401 وجود نداشت.

وی یادآور شد: در لایحه بودجه امسال در تبصره 18، پیش بینی الکترونیکی شدن اخذ عوارض آزاد راه‌ها شده است و از این پس، چنانچه افراد به هردلیل نتوانند عوارض خود را پرداخت کنند، هم در زمان تمدید بیمه و هم در زمان پرداخت خلافی، عوارض آزادراهی از بدهکاران اخذ می‌شود و از زمانی که با پلیس برای اخذ عوارض آزادراهی تفاهم نامه امضا شد شرایط برای اخذ عوارض بهتر شد.

وی تاکید کرد: تا 31 خرداد این قانون باید عملیاتی شود، اما تا تجهیزات به صورت کامل نصب نشود اجرایی نخواهد شد و طی جلساتی که با شرکت‌های آزاد راهی و پلیس گذاشته شد مسائلی همچون عوارض بالای آزاد راه‌های تازه تاسیس بررسی شد.

خادمی افزود: در زمان حاضر 8 آزادراه کشور مجهز به زیرساخت‌های اخذ عوارض الکترونیکی هستند و یک آزادراه در حال ساخت و 10 آزادراه دیگر در حال نصب تجهیزات و 21 آزادراه نیز در حال انجام است.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این که مشکلات پرداختی نرم افزار‌های اخذ آزادراهی رفع شده است، گفت: تا حد امکان مشکلات به حداقل رسیده است.

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پرداخت الکترونیکی عوارض عوارض الکترونیکی الکترونیکی شدن اخذ عوارض آزاد برای اخذ عوارض راه و شهرسازی آزادراه ها آزاد راه متصل شد راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۸۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود

ایسنا/سمنان رئیس کل دادگستری استان سمنان خواستار وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان شد.

حجت الاسلام و المسلمین اکبری ۸ اردیبهشت‌ماه در دیدار با مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اظهار کرد: حل مشکل معوقات آلایندگی نیاز به پیگیری جدی در چارچوب قانون دارد.
وی ادامه داد: ورود دستگاه قضایی استان به مسائلی که نیاز مردم را رفع می‌کند جنبه عمومی داشته و این ورود در جهت تقویت زیر ساخت‌ها تاثیرگذار خواهد بود.
 رئیس کل دادگستری استان سمنان با اشاره به اهمیت محیط‌زیست و لزوم حراست و صیانت از حقوق مردم در این بخش تاکید کرد: از جمله تاکیدات ریاست قوه قضائیه « پیگیری عوارض آلایندگی » است و دستگاه ها و بنگاه های اقتصادی که آلایندگی دارند باید وفق مقررات، عوارض آلایندگی را پرداخت کنند.
حجت الاسلام و المسلمین اکبری خاطرنشان کرد: این عوارض باید در راستای ارتقاء امور زیست‌محیطی استان سمنان صرف شود.
رئیس کل دادگستری استان سمنان با اشاره به اینکه ورود دستگاه قضایی استان در موضوعات محیط زیستی همچنان ادامه دارد، افزود: حوزه حقوق عامه، بستر وسیعی برای پیگیری نیازها و مطالبات قانونی مردم است.
وی تصریح کرد: دستگاه قضایی استان توسعه عدالت در جامعه را دنبال می کند تا در نتیجه هم‌افزایی و همراهی تمامی مسئولان استانی اهتمام به اجرای قانون صورت پذیرد. 
بهرامعلی ظاهری مدیر کل حفاظت محیط زیست استان سمنان نیز گفت: ورود دستگاه قضایی استان سمنان در موضوعات محیط زیستی موجبات توفیقات بیشتر این سازمان در مسیر پیگیری قانونی تکالیف این سازمان را فراهم آورده است. 
وی عنوان کرد: وصول معوقات و عوارض آلایندگی وفق مقررات پیگیری و نتایج حاصله گزارش خواهد شد.
انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • رانندگی بعد از قلیان اکسیژن ممنوع!/ بیش از ۱۵ سال روی قلیان اکسیژن مطالعه شده است
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • فیلم/ قصه پُر غُصۀ بیماران برای پرداخت الکترونیکی
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند