Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهره برداری آزادراه‌ها با اعلام اینکه اخذ عوارض دستی و الکترونیکی به صورت همزمان در یک مسیرآزادراهی موضوعیت ندارد، از افزایش ۷۰ درصدی وصول عوارض الکترونیکی خبر داد و گفت: اکنون ۱۷ آزادراه عوارض را به صورت دستی اخذ می‌کنند و تا پایان خرداد ماه مهلت دارند که الکترونیکی شوند.

«عباس بیات سرمدی»  در پاسخ به گلایه برخی شهروندان از اخذ عوارض دستی و الکترونیکی به صورت همزمان در برخی مسیرهای آزادراهی در تعطیلات عید فطر امسال ، گفت: اینکه پرداخت نقدی و اعتباری برای عبور از یک آزادراه همزمان انجام شود موضوعیت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: کاربران جاده در صورتی که پیامک دریافت کردند به این معنی است که اخذ عوارض تردد در این آزادراه به صورت الکترونیکی است و پرداخت نقدی موضوعیت ندارد.

مدیرکل بهره برداری آزادراه‌ها در پاسخ به این سوال که اکنون آخرین وضعیت پرداخت عوارض آزادراهی در کشور به چه صورت است، گفت: اخذ عوارض به صورت الکترونیک از پایان سال ۹۷ شروع شد و در ابتدا این طرح در پنج آزادراه‌ دولتی انجام شد و به مرور آزادراه‌های مشارکتی مثل همت -کرج، کناره گذر شرقی اصفهان و .. به این طرح اضافه شد. اما در قانون بودجه امسال، وزارت راه به همراه پلیس و شرکت‌های بیمه گر مکلف شدند اجرای اخذ عوارض الکترونکی را تا پایان خرداد ماه در تمام شبکه آزادراهی عملیاتی کنند.

وصول عوارض الکترونیکی تا ۷۰ درصد افزایش یافته است

بیات سرمدی در پاسخ به این سوال که چرا اجرای اخذ عوارض الکترونیکی در همه آزادراه‌ها به صورت یکپارچه انجام نمی‌شود و موجب گلایه و سرگردانی مردم از نحوه محاسبه عوارض آزادراهی شده است، گفت: سرمایه گذار برخی آزادراه‌ها خصوصی هستند و از بازگشت سرمایه خود نگرانی دارند؛ چرا که نگهداری آزادراه از محل دریافت عوارض تامین می‌شود و تا سال گذشته مردم همراهی لازم را برای پرداخت الکترونیکی عوارض نداشتند و درصد وصول عوارض الکترونیکی بسیار پایین بود.

به گفته این مقام مسئول، با توافق وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی اکنون عدم پرداخت عوارض آزادراهی با مهلت ۷روزه، منجر به جریمه می‌شود و همین قانون وصول عوارض الکترونیکی را تا ۷۰ درصد افزایش داد است.

مدیرکل بهره برداری آزادراه‌ها، گفت: با این حال هنوز ۳۰ درصد مردم با وجود ارسال پیامک مبادرت به پرداخت نمی‌کنند و شرکت‌های آزادراهی نیز با احتساب تفاوت ۳۰ درصدی در وصول عوارض، اخذ دستی را ترجیح می‌دهند؛ این درحالی است که در قوانین امسال حمایت از شرکت‌های آزادراهی افزایش یافته است و شرکت‌های بیمه گر هم موظف شدند از کاربران جاده ابتدا تسویه عوارض آزادراهی را اخد و سپس مبادرت به صدور بیمه نامه کنند.

۱۷ آزادراه عوارض را دستی اخذ می‌کنند

مدیرکل بهره برداری آزادراه‌ها ادامه داد: اکنون ۱۰ آزادراه به صورت الکترونیک اخذ عوارض را در برنامه دارند که ۶۰ درصد تردد شبکه آزادراهی را پوشش می‌دهد چرا که همه آزادراه‌هایی هستند که منتهی به پایتخت بوده؛ ۱۷ آزادراه نیز به صورت دستی عوارض را اخذ می‌کنند که امیدواریم با حمایت‌های بالادستی و اجبار اخذ عوارض الکترونیکی همه تا پایان خردادماه تغییر روش دهند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این ۱۷ آزادراه زیرساخت لازم برای اخذ عوارض الکترونیکی را دارند، گفت: زیر ساخت لازم شامل سامانه وصول اخذ عوارض است که طراحی شده و همین الان در ۱۰ آزادراه اجرایی می شود ، موضوع بعدی نصب دکل‌ها و دوربین‌ها هستند تا دیتای تردد به دیتا سنتر منتقل شود و به پلیس ارسال می شود. بر این اساس باجه‌ها عوارضی تا پایان خرداد بایدتخریب شود که در دستور کار سازمان راهداری و شرکت‌های آزادراهی قرار دارد و مشارکتی ها هم توسط شرکت آزادراهها ابلاغ شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرکل بهره برداری آزادراه ها وصول عوارض الکترونیکی عوارض آزادراهی ۱۷ آزادراه اخذ عوارض تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۴۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت نام مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مهران محمدی با اشاره به برگزاری نخستین دوره مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید» در استان اردبیل اظهار کرد: این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در ۵ بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مسابقات در دانشگاه‌های ۲۱ استان کشور و ۳۰ واحد جهاددانشگاهی اجرا می‌شود، بیان کرد: در هر بخش شرکت‌کنندگان در مقاطع مختلف باید در سه دقیقه به ارائه دستاورد‌های علمی و مطالعاتی خود بپردازند تا بتوانند مورد ارزیابی داوران علمی قرار گیرند که شامل دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی همه دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین دانشگاه‌های خارجی مورد تأیید وزارتین می‌باشند.
مدیر انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل با تشریح شرایط شرکت در بخش کتاب افزود: شرکت کنندگان می‌توانند کتاب خود و یا سایر نویسندگان و مترجمان را برای مسابقه انتخاب نمایند، اما باید تلاش شود تا آثاری که متناسب با مسائل و نیاز‌های کشور و ترجیحاً مروج آموزه‌های فرهنگی ایرانی و اسلامی باشد را مدنظر قرار دهند و آثار دیگر نیز باید از ارزش محتوایی کافی برخوردار بوده و مخالف با ارزش‌های فرهنگی رسمی کشور نباشد ضمن اینکه اولویت با کتاب‌هایی است که در دو سال اخیر به چاپ رسیده باشند و یا کتاب‌هایی که به لحاظ تاریخی، فرهنگی و علمی اثر گذار باشند.
محمدی گفت: در بخش پایان نامه فارغ التحصیلان و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می‌توانند با اولویت موضوعات کاربردی شرکت کنند، اما پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی پذیرفته نخواهد شد.
وی افزود: در بخش مقاله، مقاله ارائه شده باید در دوران دانشجویی شرکت‌کننده یا حداکثر دو سال بعد از آن در مجلات معتبر علمی داخلی یا خارجی منتشر شده باشد و در بخش اختراع نیز، اختراع ارائه شده باید مربوط به دوران دانشجویی شرکت‌کننده یا حداکثر دو سال بعد از دانش‌آموختگی ثبت و دارای گواهی ثبت اختراع از مرجع رسمی باشد.
مدیر انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل خاطر نشان کرد: در بخش طرح پژوهشی، طرح ارائه شده باید در دوران دانشجویی شرکت‌کننده یا حداکثر دو سال بعد از دانش‌آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای قرارداد و گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقات باشد، در غیر این صورت شرکت‌کننده باید تعهدنامه عدم محرمانگی طرح را به دبیرخانه مسابقات تسلیم نماید.
محمدی با بیان اینکه مسابقات سدید بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی‌کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است، اذعان داشت: مرحله کشوری این مسابقات پس از پایان مرحله مقدماتی استانی به صورت ملی اجرا خواهد شد.
وی گفت: دانشجویان دانشگاه‌های استان اردبیل و فارغ التحصیلانی که دو سال از تاریخ فراغت آن‌ها گذشته است، می‌توانند برای ثبت نام در بخش‌های مختلف این مسابقات با مراجعه به صفحه اختصاصی سدید اردبیل در سامانه فعالیت‌های فرهنگی به آدرس https://www.roytab.ir/Ard ۳ MT اطلاعات لازم را کسب و اقدام و یا با شماره ۰۴۵۳۳۷۴۹۵۰۷ داخلی ۱۱۵ و همراه ۰۹۱۴۹۵۱۱۴۶۱ ارتباط برقرار نمایند، ضمن اینکه کانال ارتباطی این مسابقات در پیام رسان ایتا به آدرس @Ard ۳ MT بصورت مدام اطلاعات و اخبار جدید را ارائه خواهد کرد.
مدیر انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل در پایان تصریح کرد: مهلت ثبت‌نام در این رویداد علمی و فرهنگی تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید شده و زمان برگزاری مسابقات بخش استان اردبیل، اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • مهلت ۱۰ روزه تل‌آویو به حماس برای پذیرش شروط خود
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • تمدید مهلت ثبت نام مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت